De Goudse
Krachtige totaaloplossing

cases__afbeelding-goudse

De Goudse is een sterk en onafhankelijk verzekeringsbedrijf. Zij ontwikkelt en levert onderscheidende producten en diensten die het intermediair in staat stellen toegevoegde waarde te bieden in de vorm van maatwerkadvies.

De Goudse wilde een nieuwe manier van werken. Meer zaken regelen via internet zodat er minder administratieve kosten zijn. Met directe doorvoering en terugkoppeling van polisaanvragen. Voor tussenpersonen wilde de Goudse goede tools om hun relaties efficiƫnt te kunnen adviseren. Alles voor zowel particuliere als MKB relaties.

Direct afsluiten en MijnPagina voor relaties

Relaties en bezoekers kunnen direct online verzekeringen afsluiten. Relaties hebben via MijnPagina inzicht in hun relatie- en polisgegevens en kunnen daar ook premies berekenen en direct afsluiten, muteren en schade melden, alles STP- Straight Through Processing.

MKB en particulier pakket

Zowel het particuliere als het zakelijke pakket wordt online aangeboden. Medewerkers van de Goudse kunnen acceptatieregels aanpassen in het beheer. Zo wordt de doorlooptijd voor aanpassingen in premie en product sterk teruggebracht.

In de MKB module kunnen vragen en clausules worden aangepast op basis van de SBI code van de relatie. Zo sluiten geoffreerde verzekeringen perfect aan bij de wensen van de relatie.

Adviseurmodule met provisieschuif

Adviseurs hebben hiermee de beschikking over een krachtige totaaloplossing met geautomatiseerd (STP) proces voor afsluiten, muteren en schade melden. De adviseur wordt ondersteund in het berekenen van premies, het maken van offertes en het afsluiten van verzekeringen voor zijn relaties en heeft inzicht in de status van schades en facturen. Met de provisieschuif kunnen adviseurs zelf provisie en relatiekorting instellen.

HIP- De Goudse netwerk

In het eigen HIP- de Goudse netwerk kan de Goudse makkelijk zelf tussenpersonen en adviseurs aansluiten en het hele netwerk inregelen. Er is een backoffice koppeling met CCS.