De Zeeuwse
Particulier, MKB en Agrarisch pakket

De Zeeuwse is een regionale verzekeraar. Voor zowel mkb- als agrarische bedrijven en particulieren. Van oorsprong gericht op Zuidwest-Nederland. Maar met name voor agrariërs ook in andere regio’s actief. De Zeeuwse werkt samen met regionale verzekeringsadviseurs.

De Zeeuwse is een dochter van De Goudse. Door de slimme technologie van HIP Next maakt de Zeeuwse gebruik van de verzekeringsproducten van de Goudse. Daarbij worden de eigen polisvoorwaarden van de Zeeuwse gebruikt en ook de eigen look and feel van De Zeeuwse voor de adviseurmodule, klantmap en offertes. Ook biedt de Zeeuwse een eigen agrarisch pakket.

Met het HIP Next biedt de Zeeuwse tussenpersonen een ideaal platform om hun relaties efficiënt en servicegericht te kunnen adviseren.

Direct afsluiten en MijnPagina voor relaties

Relaties en bezoekers kunnen direct online verzekeringen afsluiten. Relaties hebben via MijnPagina inzicht in hun relatie- en polisgegevens en kunnen daar ook premies berekenen en direct afsluiten, muteren en schade melden, alles STP- Straight Through Processing.

MKB, particulier en agrarisch pakket

Zowel het particuliere-, het zakelijke- en het agrarische pakket wordt online aangeboden. Medewerkers van de Zeeuwse kunnen acceptatieregels aanpassen in het beheer. Zo wordt de doorlooptijd voor aanpassingen in premie en product sterk teruggebracht.

In de MKB module kunnen vragen en clausules worden aangepast op basis van de SBI code van de relatie. Zo sluiten geoffreerde verzekeringen perfect aan bij de wensen van de relatie.

Het agrarisch pakket is speciaal ontwikkeld voor de agrarische branche en faciliteert in alle risico facetten van een boerderij. Van verzekeringen voor het bedrijf, tot verzekeringen voor de boer en het gezin.

Adviseurmodule met provisieschuif

Adviseurs hebben hiermee de beschikking over een krachtige totaaloplossing met geautomatiseerd (STP) proces voor afsluiten, muteren en schade melden. De adviseur wordt ondersteund in het berekenen van premies, het maken van offertes en het afsluiten van verzekeringen voor zijn relaties en heeft inzicht in de status van schades en facturen. Met de provisieschuif kunnen adviseurs zelf provisie en relatiekorting instellen.

HIP- De Zeeuwse netwerk

In het eigen HIP- de Zeeuwse netwerk kan de Zeeuwse makkelijk zelf tussenpersonen en adviseurs aansluiten en het hele netwerk inregelen. Er is een backoffice koppeling met CCS.