Mercurius
Kortingen voor doelgroepen

Mercurius biedt particulieren en ondernemers in food en non-food een breed en gevarieerd pakket verzekeringen.

Voor het verzekeren van bedrijven en hun werknemers heeft Mercurius een groot pakket aan oplossingen. Zo kan bijvoorbeeld aan werknemers collectief voordeel worden aangeboden.

Mercurius wilde graag in eerste instantie het offertetraject en de online klantbeleving voor particuliere relaties optimaliseren.

Online aanvragen voor doelgroepen

Relaties en bezoekers kunnen direct online verzekeringen afsluiten. Relaties hebben via hun klantmap inzicht in hun relatie- en polisgegevens en kunnen daar ook premies berekenen en direct verzekeringen afsluiten.

Medewerkers van bedrijven die een collectieve korting hebben geregeld voor hun personeel, kunnen via de website hun verzekeringen direct met korting afsluiten. Deze kortingen zijn ingeregeld met de doelgroepen functionaliteit in HIP Next.

Online privé pakket

Het privé pakket bevat online verzekeringsproducten, inclusief een autovergelijker. In deze formulieren wordt premie berekend op rekenboxen, die gebaseerd zijn op eigen tarieven en Rolls.

Adviseurmodule

Adviseurs kunnen gehele dossiers van hun relaties inzien, premie berekenen en afsluiten. Ook kunnen ze van de berekeningen offertes maken en deze direct (online en in PDF) klaarzetten voor hun relatie.

Eenvoudig beheer

Mercurius kan snel en makkelijk adviseurs aansluiten en collectiviteiten inregelen. Er is een backoffice koppeling met ANVA.