Uiterwijk Winkel AgriTotaalPlan
Complex online product

Uiterwijk Winkel assuradeuren (UWW) is een onafhankelijke tussenpersoon en specialiseert zich o.a. in verzekeringen voor de agrarische sector. Uiterwijk Winkel biedt boerenbedrijven een totaaloplossing: het AgriTotaalPlan, een complex product, waarin zakelijke en particuliere verzekeringen gecombineerd worden.

Uiterwijk Winkel wilde hun adviseurs extra ondersteunen bij het werken met dit complexe product. Door middel van geautomatiseerd premie berekenen met als resultaat duidelijke offertes. Het invulproces moest gemakkelijk en intuïtief worden en zo zorgen voor meer gemak.

Eén online totaalformulier

We hebben één formulier ontwikkeld, waar de adviseur aan de hand wordt genomen bij het invullen van de benodigde gegevens voor de berekening van de premie. Zowel het boerenbedrijf als het gezin kunnen hiermee volledig verzekerd worden.

De rekenbox bevat de complexe tarieven voor het verzekeren van bedrijf én privé en kan jaarlijks eenvoudig geïndexeerd worden.

Er is een apart complex datamodel opgenomen voor gebouwen, maar met een begrijpelijke vraagstelling.

Adviseurs en acceptanten hebben verschillende rechten.

Ondersteuning adviseur

We hebben het formulier zo ontwikkeld, dat de invoer gebeurt op basis van gegevens die de gebruiker kent, zoals het aantal melkkoeien of merk tractor. Deze gegevens worden pas in de rekenbox omgezet naar verzekeringstechniek, zoals verzekerde bedragen en opslagpercentages.

Een adviseur kan een berekening opslaan, printen of verwerken in een offerte. Standaard clausules en vrije tekst clausules zijn eenvoudig toe te kennen. Ook is er een geïntegreerde invoer van co-assurantie en overige verzekeringen.