Zicht
Digitale klantmap

cases__afbeelding-zicht

Zicht bestaat meer dan 100 jaar. Vanuit vestigingen door heel Nederland adviseren 500 deskundige medewerkers zowel particulieren als bedrijven. Zicht risico- en verzekeringsadviseurs behoort tot één van de grootste assurantietussenpersonen van Nederland.

Zicht wil haar relaties beter servicen met een digitale klantmap. Hiermee wil Zicht haar relaties meer inzicht geven in de eigen producten en diverse statussen.

MijnZicht voor relaties

Relaties hebben met de klantmap MijnZicht overzicht van hun contracten op het gebied van zowel schade, leven, hypotheken en abonnementen. Ook kunnen ze zien welke claims nog lopen en welke zijn afgesloten en hebben ze inzicht in welke facturen betaald zijn en welke nog openstaan. Er is een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden en relaties hebben snel toegang tot contactgegevens van het klantteam.

Wijzigingen, schademeldingen en aanpassingen van relatiegegevens kunnen makkelijk worden doorgegeven. Dit gebeurt via online formulieren, die geautomatiseerd naar de juiste medewerkers binnen Zicht worden gestuurd.

Adviseuromgeving

Voor medewerkers van Zicht is een adviseuromgeving gemaakt, waarmee zij inzicht hebben in de klantmap gegevens en daarmee verder kunnen werken. Alle belangrijke gegevens van hun relaties hebben ze zo snel bij de hand.

HIP- Zicht netwerk

Zicht heeft haar medewerkers aangesloten op hun eigen netwerk, zodat ze hun relaties betere service kunnen verlenen. Er is een backoffice koppeling met Dias scenario.

 

Bekijk hier het artikel van Zicht over Hofstaete.

Zicht handleiding klantmap