Wij zijn Hofstaete. Een hecht team dat met u meedenkt

Wat we doen

Wij bieden de verzekeringsbranche innovatieve en gebruikersvriendelijke mid- en frontoffice oplossingen via ons platform HIP Next. Daarmee realiseren onze relaties efficiënte en servicegerichte werkprocessen en een snelle time to market voor  nieuwe producten en krijgen ze de beschikking over verkoopbevorderende internetapplicaties.

De moderne applicaties ontwikkelen wij voor de hele keten: verzekeraars, serviceproviders of volmachtkantoren, de aangesloten tussenpersonen en adviseurs en hun relaties.

Wij werken met een supergemotiveerd team van de beste specialisten en zijn al sinds 2002 actief in de verzekeringsbranche.

 

MISSIE

Wij helpen financiële dienstverleners om hun producten efficiënt en gebruikersvriendelijk te verkopen en te servicen.

 

Visie

De verzekeringsbranche ontwikkelt zich verder van gesloten naar transparant en toegankelijk. Bij relaties veranderen de behoeftes en verwachtingen voortdurend. De toekomst is aan partijen die hun relaties zowel persoonlijk als online kunnen bedienen.

Wij ontwikkelen hiervoor innovatieve applicaties. Wij stellen de relatie en de adviseur centraal. Onze oplossingen stemmen wij af op hun wensen.

Doordat we werken met standaard oplossingen en de modernste technologieën kunnen we een korte time to market garanderen bij de introductie van nieuwe online producten.

ISAE 3402 verklaring

Hofstaete heeft de ISAE 3402 Assurance Audit succesvol doorlopen. Hiermee heeft u de zekerheid dat de processen en de daarbij behorende gegevens die u aan ons uitbesteedt, continu goed beheerst worden en veilig zijn bij Hofstaete en op het platform HIP Next. Voor u een extra garantie voor kwaliteit.

Altijd op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Hofstaete? Meldt u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.


Het team

Dit zijn de mensen die de beste mid- en frontoffice oplossingen maken voor de verzekeringsbranche:

Wil je meebouwen?

Bekijk onze vacatures.

Wilt u ook meer efficiëntie en gemak voor uw adviseurs en relaties?

Laat even uw gegevens achter en wij bellen snel om een afspraak te maken.